• Bel ons : +32 (0)494357165
 • E-mail: info@bechsteinpianoeducatie.be
 • Bechstein Pianoeducatie
 • Docenten

  In Nederland zijn meerdere docenten aangesloten bij onze school. Daar wordt Bechstein Pianoeducatie gecoordineerd door Mattheus Smits. Deze is te bereiken onder ons Nederlandse telefoonnummer.

  In België wordt lesgegeven door Anna Ivanova. Zij is van oorsprong Russische, maar woont al sinds 2001 in België. Zij komt uit een uiterst muzikale familie.

  Op 5 jarige leeftijd was zij al dagelijks achter de piano te vinden. Zij studeerde cum laude af aan het Conservatorium in Rusland op ieder van de vier onderdelen: Solo piano, Piano kamerensemble, Concertmeester en Piano pedagogie. Na haar studie doceerde zij zelf aan een speciale pianofaculteit. Zij was de jongste specialiste.

  In België woonachtig, volgde zij Masterclasses bij Jan Wijn van het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. Later werd zij gecoacht door Joop Celis, docent aan meerdere conservatoria in Europa en China.

  In deze periode is Anna ook veelvuldig concerten gaan geven in België en Nederland maar ook Italië en Duitsland. Zo is zij gevraagd om op meerdere vleugels van Franz Liszt te concerteren, waarvan toch wel het meest bijzondere was op diens laatste vleugel n0 1999 in het huis waar Franz Listzt destijds woonde in Weimar.

  Dit heeft ook gemaakt dat zij nauwe banden heeft ontwikkeld met de Bechstein Pianofabrieken in Berlijn.

  Anna spreekt naast zeer goed Nederlands ook Engels en naturlijk Russisch

  Na ontvangst van uw informatieanvraag via ons formulier zal zij zo spoedig mogelijk kontakt met u opnemen

  Opname Bechstein Berlijn Vleugel Liszt no 574

  Concert in Weimar, Liszt Hause op vleugel van Franz Liszt no 1999