• Bel ons : +32 (0)494357165
 • E-mail: info@bechsteinpianoeducatie.be
 • Bechstein Pianoeducatie
 • Over ons

  Een piano is een fantastisch instrument en het is fantastisch als je hier op kunt spelen! En het leuke is: dat leer je sneller dan je denkt! Of je nu van blues, klassiek of popmuziek houdt.

  Een geschikte leeftijd om met pianoles te beginnen is in het algemeen 6 à 7 jaar. Eerder kan ook, zeker als een kind al zelf heel graag wil en uit zichzelf al eens achter de piano gaat zitten.
  Het is ook niet nodig om eerst enkele jaren algemene muzikale vorming te doen of lessen notenleer te volgen of blokfluitles te nemen voordat u pianoles neemt. Wij leren u noten achter de piano zoals dat op iedere professionele school gaat. U leert spelenderwijs.

  Er is eigenlijk geen maximum leeftijd om met pianoles te beginnen. Op latere leeftijd gaat het soms misschien langzamer. Maar oudere beginners zijn in het algemeen heel gemotiveerd en oefenen regelmatig zodat er toch vaak snelle vorderingen zijn. En natuurlijk, net als bij iedereen gaat het langzamer wanneer de muziek moeilijker wordt. Bovendien is er op alle niveaus veel leuke muziek om te spelen. Onze leraar helpt met het zoeken naar muziekstukken die voor u het beste passen.