• Bel ons : +32 (0)494357165
 • E-mail: info@bechsteinpianoeducatie.be
 • Bechstein Pianoeducatie
 • Reacties van leerlingen, studenten of ouders

   

  Anna vroeg ons een kort stukje voor haar website te schrijven. Dat doen we graag, want we hebben nog nooit zo’n lieve, geduldige en goede pianojuf gezien als Anna. Ons kind is een bijzonder actief meisje van 6 jaar en dat merk je tijden de lessen ook …….! Maar Anna kan op de een of andere wijze heel goed met haar omgaan waardoor de lessen ook voor ons als ouders altijd plezierig zijn om bij te zijn.

  Annelies VanDenEijnden     12 juli 2017

   

  Ons gezin komt  al 9 jaar met veel plezier bij Anna piano oefenen.  Het zijn gezellige, maar toch intensieve lessen. Anna weet met enthousiasme en geduld altijd een oplossing te vinden, om ook moeilijke maten speelbaar en mooier te maken. Het gevoel van tijd zijn we tijdens de lessen helemaal kwijt J .  Ik geniet daarbij  elke keer weer van haar hartelijke ontvangst met kopje thee.  Dank je Anna!

  Ingrid de Groot en Terence Koch  ( namen de les over van Bas Koch en Stephanie Koch, die ook lessen hebben gevolgd bij Anna)    11 juli 2017

   

  Ik had lang geleden wat muziek en piano gestudeerd en hernam op latere leeftijd de studie bij Anna, nu alweer 15 jaar geleden. Anna is een begaafde muzikante  en een inspirerende lerares. Spelenderwijs deden we samen ontdekkingen bij componisten als Bach, Mozart, Beethoven, Schubert, Schumann, Brahms, Chopin, Rachmaninov, Tjaichovsky en Ravel.  Door de lessen bij Anna is het spelen van muziek, de belevenis ervan en recenter ook het bouwen van muziekinstrumenten (klavecimbel en piano forte) een nieuw onderdeel  geworden in mijn leven, iets waar ik niet meer zonder zou willen. Ik sla geen week piano les over. Een aanrader voor al wie op zoek is naar zelfontplooiing, levenslust  en het ontwikkelen van  talenten.

  Jos Raets.                                       10 Juli 2017

   

  De pianoles bij Anna is niet alleen een technisch theoretische benadering van de muziek. Haar raadgevingen sturen bij tot een voelend ontspannen spel naar de pianotoetsen en een innerlijk integreren van de gekozen muziekstukken. Op zulke wijze dat je de melodie harmonisch in samenhang met het ritme en de bastonen doorleefd en op eigen wijze kunt weergeven voor het publiek. Met een zachte geduldige aanpak begeleidt en ondersteunt Anna onze muzikale weg

  Maria Feyen – 23/6/2017

   

  Ik ben als kind van 7 jaar begonnen bij Bechstein Pianoeducatie en ben nu inmiddels 14 jaar verder. Anna heeft me op een niveau gebracht dat ik me aan heb gemeld voor toelating voor het Lemmens Instituut in Leuven. Zonder de altijd enthousiaste lessen van Anna was me dit zeker niet gelukt.

  C. van Roey    23 mei 2017

   

  Anna is de liefste juf die er is! Een dikke knuffel van mij!

  Emma Geerts    21 april 2017

   

  Na mijn lessen op de muziekacademie had ik eigenlijk geen zin meer om piano te spelen. Maar 5 jaar geleden toch weer begonnen. Maar nu bij Anna en nu denk ik niet meer aan stoppen. Ik ga binnenkort naar Leuven om te studeren en dus op kot, maar ik probeer toch om de 2 weken op zaterdag een les te volgen!

  Daphne    3 maart 2017